0

Τρόποι αποστολής

Τρόποι Αποστολής

 

1. Παραλαβή από το κατάστημα

Σε περίπτωση που επιθυμείτε, υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φυσικό κατάστημα μας στην Αθήνα. Παρακαλούμε πριν την επίσκεψη καλέστε μας στο 210-8662667 για την διαθεσιμότητα των προϊόντων καθώς αυτές μεταβάλλονται συνεχώς. . 

2. Παράδοση από εμάς

Αποστολή εντός Αττικής με το δικό μας μεταφορικό μέσο είναι δωρεάν.  Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν μεγάλο βάρος ή όγκο, είναι εύθραυστα η ευαίσθητα, επιθυμείτε ειδικούς όρους παράδοσης (π.χ. παράδοση σε όροφο, παράδοση συγκεκριμένη μέρα ή ώρα) μπορείτε να επικοινωνήσετε στo 210-8662667  για να κανονίσουμε μαζί τρόπο αποστολής και κόστος που σας εξυπηρετεί. 

3. Μεταφορική εταιρεία  

Η αποστολή παραγγελιών εκτός αττικής γίνεται με την μεταφορική/πρακτορείο του πελάτη και χρεώνεται, ο ίδιος, τα έξοδα αποστολής.

Για διευκόλυνση αναλαμβάνουμε την δωρεάν μεταφορά (εντός αττικής) έως το πρακτορείο/μεταφορική που θα μας υποδείξετε.   Το πρόσθετο κόστος της μεταφορικής (το οποίο δεν γνωρίζουμε) επιβαρύνει τον πελάτη.

 

 Επίσης η εταιρεία « ΔΩΡΟΣ.» δεν φέρει καμία ευθύνη για καταστροφές ή απώλειες από μεταφορική εταιρεία ή εταιρεία ταχυμεταφορών που έχει υποδειχθεί από τον πελάτη.