0

Εταιρεία

Η εταιρεία «Δώρος - Τεχνικό Πολυκατάστημα» με έδρα την Αθήνα είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στη λιανική και χονδρική εμπορία.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων και την γνώση που έχουμε αποκτήσει, στεκόμαστε δίπλα σας για να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση πλήρως εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στα «θέλω» σας , δωρεάν . Η κινητήριός μας δύναμη είναι να σας παρέχουμε μια πρόταση με ολοκληρωμένη παροχή πρακτικών ιδεών και λύσεων για το σπίτι, την οικοδομή, την επιχείρηση.

Στόχος μας είναι να πορευόμαστε, πάντοτε με στήριγμα την τεχνογνωσία, την αμεσότητα, τη φιλική και υπεύθυνη επαγγελματική εξυπηρέτηση αλλά και τις προσιτές τιμές στην άκρως απαιτητική εποχή που διανύουμε. Αυτές ακριβώς είναι και οι ειδοποιοί διαφορές της εταιρείας μας , που την καθιστούν ανάμεσα στις πιο αξιόπιστες εταιρείες του κλάδου.

Η εταιρία «Δώρος - Τεχνικό Πολυκατάστημα» εισέρχεται δυναμικά στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Είμαστε εδώ για να σας συμβουλεύουμε και να δίνουμε χρώμα στις ιδέες σας. Έτσι γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Για εσάς.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε καταπληκτικές προσφορές και πολύ χαμηλές τιμές σε όλα μας τα είδη, όλο το χρόνο!

Στο κατάστημα θα βρείτε προϊόντα κορυφαίων εταιρειών, όπως: Vitex ,Vechro, Hyperdesmo, Neotex ,Duro stick ,BAUER ,nova mix, IΝΤΕΡΚΑΣ, BERLING , BENMAN και F.F GROUP.